Våga visa vem Du är

Våga visa vem Du är

 

 

2014-08-28

Har fått ett ett par dagar av ledighet vilket är jätteskönt men väldigt ovant för mig som i princip alltid är igång med något. Tror att det är dags att ta tag i högen med fjädrar..... Börjar med den senaste, en kolsvart långsmal fjäder. Kan mycket väl vara från en Korp, vi har gott om dem här.

 

 

Våga visa vem Du är.

 

Ni har alla lärt Er konsten att inte synas, inte säga Er mening, dölja Er kunskap och Ert ljus för världens ögon.

 

Ni ska veta att Ni alla strålar som solar för oss som ser Er, vi vet att Ni vet.

 

Ni är så mycket mer än det Ni visar, våga träd fram och visa vem Du är.

 

Ni är alla en utvald skara som själva valt att födas till Jorden under denna tid av förändring. Kom ur ditt skal och våga släpp fram dina känslor och lev så som Du vill leva. Dölj inte för någon vem Du är, speciellt inte för Dig själv.

 

Ni är alla här för att förändra till enhet. Ni är alla olika, med olika åsikter och syn på livet. Män, kvinnor, unga, gamla, Ni har olika tro, kommer från olika länder, har olika hudfärg......Men Ni har ett gemensamt: Ni söker en klar enhet och det gäller allt.

 

Detta gäller vår Jord, och hur vi behandlar varandra. Allt hör samman och Ni är de som hjälper till att skapa denna enhet.

 

Enhetsskapande pågår hela tiden, men eftersom Ni inte vågar visa Era känslor, säga ifrån vad Ni tycker och struntar i hur Ni mår pga detta, så tar det tid.

Börja leva så som Du vill leva istället, säg Din mening utan rädsla. Våga visa vem Du är.

 

 

För mycket länge sedan lärde Ni Er att gå osynliga genom livet. Allt för att inte väcka uppmärksamhet eller dra till Er maktmissbrukares och rasistiska ledares vrede. Alla har Ni upplevt utrensningar av folkslag pga religion eller annan maktkontroll. Dock ska Ni veta att även Ni har fått leva liv där Ni varit den som kontrollerar....inte lika trevligt att veta, men så är det. Däremot är det en läxa som Ni inte längre vill kännas vid, och därmed kan Ni också välja bort detta.

 

Det innebär att Ni måste på något sätt ta ställning i Era liv. Våga visa vem Du är och lev Ditt liv så kärleksfullt Du bara kan, mot Jorden och ALLA Du möter. Även de som är rasister eller maktmissbrukare.

 

Du visar vägen för de som finns i din omgivning, fler vågar visa vem de är. Mycket har redan hänt.

 

Just nu är det en tid av manlig och kvinnlig energi som kommer att samverka för att balans ska infinna sig. Fred börjar alltid inom var och en av oss, men tillsammans kan vi skapa mer än så.

 

Ringarna på vattnet sprider sig..... en Ny tid är här, bara Ni öppnar ögonen och ser.

 

 

Namasté

Berit

 

Kom helt av mig ett tag eftersom en Korp satt utanför i ett träd och ropade med sitt speciella kluckande ljud. Vet inte ifall detta var en tillfällighet eller inte.

 

När jag läser texten så kan den definitivt vara riktad till mig, säkert till Dig som läser också. För mig känns det som "en spark i häcken".

 

Jag försöker göra så gott jag kan med att våga visa vem jag är, men det är inte helt enkelt i alla sammanhang. Ibland känns det som jag lever ett dubbelliv, men jag är inte längre rädd för att säga vad jag tycker och tänker, och försöker verkligen att leva mitt liv så kärleksfullt jag bara kan. Har ändå mycket kvar att lära.

 

Tack för att Du har läst,

Berit

PS. Kollade vad Solöga skriver om Korpen och dess budskap till oss:

"Var i Din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till Dig är att få framgång."