En ny tid

En ny tid

 

 

2014-08-28

Ja, nu kan jag bara lyda. När jag skrivit klart sidan Våga visa vem Du är, så trodde jag att jag var klar....men.... Var ute och tittade till hästarna och mitt framför mina fötter ligger en vacker Ormvråksfjäder. Tydligen var jag inte klar med skrivandet. Lika bra att passa på när jag är ledig.

 

 

En ny tid....

 

 

En tid av förändring är här, och Vi är de som skall visa vägen till hur förändringen skall manifestera sig.

 

Kaos kan vara början på något varaktigt, tryggt, kärleksfullt och balanserat. Alla är rädda för förändring och nya inslag i deras liv. Allt ska vara som det brukar, för då är det bra....men är det så bra?

 

Hur skulle vår värld se ut ifall alla människor på Jorden hade tillräckligt av allt. Frihet, trygghet, mat, någonstans att bo...välstånd på vars och ens villkor.

 

Hur skulle vår värld se ut ifall all industi fick krav på att enbart producera utan avfall som är skadligt för Jorden, vattnet, luften eller oss människor?

 

Föränding, utveckling...allt sker utan att du tänker så mycket på det, men Du måste förstå att Du kan påverka rent paktiskt konkret genom Dina val i livet. Det mesta styrs av pengar, så var noga med VAD Du köper.

 

Tänk om Du kunde resa 150 år framåt i tiden och upptäcka hur det ser ut då. Hur vill Du att det ska se ut Då. Dina barnbarnsbarn..... kommer förmodligen att leva där, och det är Ditt och mitt ansvar att se till att de får en fin värld att leva i. Trots att vi är glömda för länge sedan.

 

Det kan också bli så att vi föds igen i en ny tid......hur vill vi att det ser ut då?

Namasté

Berit

 

NU är jag för trött, så jag lägger av nu. Tror jag har tränat tillräckligt för idag.

 

Tack för att Du har läst,

Berit

 

PS. Solögas bok, Djurens språk: Ormvråkens budskap: "Det är din väg som gäller nu. Den väg som du valt i ditt hjärta. Min gåva till Dig är att följa hjärtats väg. Släpp dina tvivel! Du vet vad du vill - så skapa det. Du har alla förutsättningar för att lyckas."