Fred

Fred på Jorden

 

Så vacker vår planet är, tänk att vi alla bor här, för mig är det obegripligt att inte alla har respekt för Moder Jord och varandra. Låt oss tillsammans skapa en ren Jord, med fred och välstånd till hela mänskligheten.

Moder Jord önskar fred.

Vi lever i en tid där vi alla har möjligheten att förändra vårt medvetande, och hjälpa till att höja alla människors medvetande på jorden till något mer än vi själv förstår. Det är dags att vakna upp, dröj inte lika länge som jag gjorde.

 

Jag ber om Er hjälp med att förmedla detta synsätt, på ett tydligt sätt, så att mänskligheten kan förstå att vi tillsammans kan skapa välstånd och fred. Det finns resurser till det på Moder Jord. Hon vill också ha fred, det är dags nu. Det är dags att skapa paradiset på Jorden.

 

Hur kan vi då skapa paradiset på Jorden, och hur ser det ut? Vem bestämmer hur paradiset ska se ut?

 

Med positivt tänkande och kärlek till mänskligheten ska vi skapa paradiset.

För mig är paradiset en känsla av evig fred och kärlek samt välstånd till alla människor på en ren jord.

Jag tänker inte bestämma hur alla andras paradis ska se ut, men hoppas att det finns fler som har samma innerliga önskan och längtan efter detta som jag.

 

Vi kan uppnå  en ren Jord, fred, kärlek och välstånd ifall vi skapar detta tillsammans. Med samma önskan i kärlek till mänskligheten.

 

För vår egen del och för våra barnbarns skull, tiden är inne för ett kvantsprång i sinnet för oss alla. Så hjälp till att höja energinivån på Moder Jord, med positivt tänkande, kärlek och respekt till varandra, så kommer det att bli verklighet.

 

 

Skapa fred på Moder Jord

Det känns för mig ganska så ensamt att arbeta för fred på jorden, så jag tänker utgår ifrån att det finns fler som har samma önskan.

 

Eftersom jag redan vet att positiv energi tillsammans med rätt känsla, sätter igång en kedjereaktion som till slut manifisterar sig i verklighet*, så det finns hopp om att vi ska kunna hjälpas åt att skapa fred på jorden. Blir vi tillräckligt många så kommer vi att klara det..

 

Här kommer en enkel men kraftfull bön om fred. Har Du också problem med ordet bön...använd ordet affirmation istället.

 

Jag är så tacksam för att Moder Jord och vår natur är ren, och att hela mänskligheten lever i kärlek, fred och välstånd. Tack! 

 

Denna enkla bön eller affirmation ber jag Dig att tänka och känna så ofta Du kan. Jag har fått den i en kanalisering, och vill inte själv ändra något i orden, men ifall Du känner Dig obekväm med något i texten, ändra den då gärna så att den passar Dig.

 

Enkelheten är ofta det svåra i allt inre arbete, det viktiga är känslan av att det verkligen är så redan, glädje i hela kroppen, och kärleken till hela mänskligheten.

 

En sak måste Du veta, det finns absolut inga människor som får undantagas från kärlek. Även de som aldrig har upplevt kärlek, och enbart har levat i mörker och hat behöver kärleken, de kanske allra mest.

 

* Jag har tjatat på människor i min närhet om detta i många år men inte förrän någon frågade ifall jag hade läst ”The Secret” förstod jag att någon till och med har skrivit en bok i ämnet. För Dig som inte förstår vad jag menar, läs boken, numera har jag också läst den.

 

Kärlek till Moder Jord och alla som lever där

 

Visualisera Moder Jord framför Dig, känn i ditt hjärta kärleken,

leta fram den genom att tänka på det Du allra mest älskar i Ditt liv.

Öppna dörren till Ditt hjärta,  ge denna kärlek till Moder Jord

 och alla som lever där, och låt kärleken omsluta henne

 och alla som lever där.

När Du känner att Du har omslutit hela Moder Jord,

stänger du dörren till ditt hjärta

och låter kärleken finnas kvar runt Moder Jord.

 

Denna övning hjälper till att höja medvetandet

på hela mänskligheten.

 

Glöm inte att det Du ger bort, också kommer tillbaka till Dig, Du kan aldrig bli utan kärlek på detta sätt!

 

 

 

Varför har jag denna önskan om en ren, fridfull Jord, med välstånd till alla?

Så länge jag kan minnas har jag känt en saknad och en längtan efter något ogripbart. Jag har alltid trott att det var ett sökande efter vad jag skulle bli, vad meningen med livet var, en längtan efter kärlek som inte tar slut. Hela tiden har denna ogripbara längtan funnits där.

 

Vid fyllda 50år inser jag att jag har massor av kärlek i mitt liv, det kan inte få plats med mer, jag ger hela tiden bort hur mycket som helst, och får tillbaka ännu mer. Jag kan inte längta efter kärlek, för jag har hur mycket som helst.

Jag älskar alla i hela min familj innerligt.

 

Jag trivs med mitt redovisningsarbete. Framför allt stortrivs jag med mina kunder, som är helt o hållet fantastiska. Arbetet med healing är något av det roligaste och mest fantastiska jag någonsin gjort, det är underbart att hjälpa människor att må bra och hitta sin väg.

Min ekonomi är mer än bra, vi har allt vi önskar oss materiellt.

Jag är inte bunden av någon religion, alla får lov att tycka och tro som de önskar.

 

Försöker hitta lärare på den ”andliga” utvecklings sidan som inte verkar för konstiga. (Ibland är det hur konstigt som helst ändå.) Det hjälper mig att förstå meningen med livet.

 

Ändå finns ett sökande i mig efter svar som ingen har lyckat svara på förrän jag lärde mig att kanalisera. Jag sätter mig och skriver ett ord i taget, bara det ord som kommer till mig.  Det är många gånger makalösa texter som kommer fram, och jag kan börja förstå varför jag känner som jag gör.

 

Kanaliserade svar.

De som hjälper mig att skriva är bl.a en ljusgrupp som kallar sig för Alantea, de kommer med kärleksfulla budskap om fred på jorden, om att jag ska hjälpa till att öka medvetandenivån på jorden, så att vi kan skapa fred för hela mänskligheten. Detta är meningen med mitt liv, jag valde denna uppgift innan jag föddes. Ibland kommer också Jesus in och berättar något för mig. Han bekräftar att det stämmer det Alantea säger. Jag ska hjälpa till att höja medvetandet på människorna för fred på jorden.! Jag försöker att acceptera detta, men jag vet uppriktigt sagt inte riktigt hur jag ska åstadkomma detta själv, därför ber jag Er om hjälp. Använd bönen och ge kärlek till Moder Jord!

Jag kan förstå att detta verkar mer än konstigt för dig som aldrig har gjort en kanalisering. Jag erkänner villigt att det hade varit lättare att inte bry sig om vad de säger.

Men en dag kanske Du också kommer dit. För 15 år sedan hade jag inte en aning om vad en kanalisering var, och hade inget behov av att veta heller. För 10 år sedan när de först började med sina budskap, då valde jag att inte lyssna. Trodde att jag fantiserade trots att de gav mig verkliga bekräftelser Jag stängde helt enkelt av kommunikationen.  Men nu när jag själv känner att jag är redo, är budskapen de samma. Det är dags att höja medvetandenivån med kärlek för att skapa fred på Moder Jord.

Tiden är inne

 

 

När jag läste Maya kalendern av C J Calleman började jag att förstå något. För mig var boken ganska svårläst, men det fanns vissa saker som jag fastnade för, och jag ska försöka berätta det enkelt.

Calleman påstår att tiden enligt Mayakalendern bl a är indelad  i energivågor - höga/låga frekvenser. Dessa vågor av olika energi rör sig snabbare numera, och det är därför vi upplever att tiden går så fort.

Jag förstår också att Maya kalenderns långa tideräkning snart är slut och vad detta innebär kan väl ingen svara på, men vad jag förstod av boken så finns nu alla möjligheter att skapa en ny värld.

 

Det finns en profetisk tidskarta i boken som jag verkligen fastnade för, den visar undervärldarna och energierna som har styrt och styr de olika tidsperioderna i medvetandets utveckling från big bang och fram till idag. Just nu är vi inne i den sjunde dagen i den Universella Undervärlden, den högsta skaparguden Ometeotl styr energierna tills den profetiska tidskartan slutar den 28 oktober 2011.  Alla nio undervärldar avslutas med Ometeotls energi, detta ger oss en mycket stor möjlighet att skapa ett enhetsmedvetande. Fram till kalendern avslutas den 28 Oktober 2011 ska vi tillsammans ha höjt medvetande nivån så pass mycket att enhetsmedvetandet är skapat. Detta ska vi göra för att skapa en ny tid av fred och samförstånd på en ren Jord - En ny era av tid inleds där vi har möjlighet att leva i 5125 år av frid, en gyllene tidsålder - Ifall vi väljer att leva så.

 

Sen den 28 Oktober 2011 har det gått en tid. Jag märker att det är förändringar och kaos på många ställen i världen. Det är dags för oss att vakna upp och göra det vi är här för att göra. Jag kan bara känna att det är dags att förändra vår värld, vårt sätt att tänka och förhålla oss till våra medmänniskor nu, för tiden är inne. Det känns som om även Mayafolkets profetior såg detta. Vi är i början av en ny tid.

Jag tror och känner att vi kan förändra världen till det paradis vi borde skapat för länge sen. Tiden och energierna är med oss. Minns vem Du är och varför Du valt att finnas här.