Andas Jord och Sol eller Måne

16 April 2014

Sedan ett par månader har jag visst om att jag skulle börja skriva under min resa till Frankrike, men jag visste inte att det skulle starta redan när jag gick ombord på planet till Paris. Det kändes som om jag var omsluten av en stark nästan elektrisk energi. Håret stod rakt ut på mina armar. Så jag frågade vad som var på gång. Det kändes som om det var två från andra sidan som var nära mig.

 

De förklarade för mig att jag var alldeles för stressad för att resa dit jag skulle. Vilket stämde eftersom jag hade arbetat väldigt mycket innan för att kunna resa iväg 10 dagar.

 

De ville lära mig ett sätt att andas för att snabbt rensa min hjärna ifrån alla tankar och måsten som fortfarande snurrade runt där inne.

 

När jag kände efter insåg jag hur fullpackat det var i min hjärna och hur stressad jag egentligen var. Så jag accepterade med glädje deras erbjudande om att få lära mig något nytt.

 

Andas Jord och Sol eller Måne

 

Tänk att Du sitter framåtlutad på marken med armarna utsträckta framför Dig, och med pannan mot marken. Detta är ett sätt att visa respekt för Jorden vi lever av. Energin som skapas när Du andas flödar från Modern/Jorden genom Dig ut i Universum till Månen eller Solen och tillbaka ner i Jorden.

 

Så här gjorde jag medan jag satt i flygplansstolen.

 

Jag andas in Jordenergi, och fyller min energikropp med ren Jordenergi.

När jag känner mig fylld av denna energi håller jag andan en liten stund och andas sen ut energin till Solen eller Månen (vilket som passar bäst, jag valde Solenergi då ).

Sen andas jag in Solenergi tills jag är fylld av denna energi. Håller andan en liten stund och sänder/andas ut energin till Jorden som jag tänker att jag ligger på.

En lång stund andas jag så här, till slut känns det som om energin flyter genom mig utan motstånd fram och tillbaka mellan Jorden och Solen i takt med min andning.

Min kropp känns renad, allt känns balanserat och jag förstår att jag är ett med allt som finns. Min hjärna är helt tom från surrande tankar och jag känner mig helt utvilad och redo för min resa till Frankrike.

 

Enklare kan det inte bli att snabbt få lugn och ro. Prova Du med, det är inte alls svårt. Jag har inte läst om eller hört något om liknande andning, men det finns kanske.