Börja minnas vem jag är

Börja minnas vem jag är

 

Något hände i Frankrike

Under flera års tid har jag haft en rädsla för att gå tillbaka och minnas mina tidigare liv. Mest på grund av att jag på detta sätt har upplevt riktigt gräsliga minnen, men samtidigt också de finaste minnena jag kan tänka mig. Det har varit förvirrande för mig eftersom det har känts som om jag levt i ett sydligare land än Sverige. N Italien samt SV Frankrike. Länder som jag aldrig besökt tidigare, nu var det dags med en resa till SV Frankrike. En resa som jag trodde skulle bestå av en kurs, antikshopping och vila. Istället blev det en resa i ett område med myter och legender om Maria Magdalena och Catharernas land. Jag kan absolut rekommendera att resa dit, vi valde författarinnan Anaiya Sophia´s "Sacred tour". www.anaiyasophia.com

Cellminnen vaknar till liv när man minst anar det, då är det dags att ta hand om dem.

April 2014

Sitter i en grotta kallad Maria Grottan, inte så långt från Medelhavet och skriver i min anteckningsbok när jag plötsligt får en flaschback till kvällen innan när värdparet berättade en legend om Grottan vi nu befinner oss i.

Vad var det nu de sade?

Enligt urgamla profetior och legender skulle tiden vara inne för en ny tid när draken återvände till grottan och var tämjd! Var det så???!

Jag stängde min stora vackra handgjorda anteckningsbok och tittade undrande på Draken som fanns tryckt in i lädret på framsidan. En stor drake med vingarna utspända, den såg inte alls farlig ut, bara vacker. Kan Draken vara tämjd på detta sätt, genom en bild? Håret reste sig på mina armar, och jag rös i hela kroppen. Vad är det som händer med mig?

Energierna som funnits med mig hela tiden sedan jag steg på planet (se sidan om att Andas Jord, Sol eller Måne) fanns mycket nära, jag kände mig nästan elektrisk.

-Vad händer? Frågade jag rakt ut i luften. Tyst - tomt....men så kom ett enkelt och tydligt:

THE GATE IS OPEN

ASK AND YOU SHALL

RECIEVE

Jag funderade en stund på vad jag skulle be om, men jag har allt jag önskar mig, så jag önskade mig

 

Fred På Jorden.

 

Hur tolkas urgamla profetior? Vad är det för en drake? Är detta en tillfällighet eller något mycket mera?

 

Kvällen innan hade vi haft en "Cirkle" och delat med oss av våra upplevelser för dagen. När det var min tur så kom de två energierna mycket nära och visade oss alla (via mig) hur man förmedlar kärlek till hela Jordens befolkning. Energin var så stark och höll på så länge så jag blev helt slut. Fullständigt otränad på andligt arbete sedan 1 års tid. Nu var det precis som att slå på stark ström och få en elektrisk stöt, jag blev bakis en hel dag efteråt. Som tur var bekräftade alla deltagare att de också upplevde denna starka energi, det var inte bara jag! För första gången på länge kunde jag utföra detta utan att känna mig helgalen, det var inte bara jag som upplevde detta och kunde känna detta.

 

Men vad var det jag gjorde egentligen?

Jag lyssnade, kände och lät informationen och energin förmedlas. Tillit!

 

Varför hände detta? Vej ej ännu, men en av deltagarna, en kvinna från England berättade att tiden som vi just nu befann oss i var liksom en port av energi. Hon sade att något skulle inträffa dessa dagar, men hon visste inte vad. Jag fick en känsla av att vi alla befann oss i Frankrike av en mycket speciell anledning.

Kanske var det enbart för att förmedla kärleksenergin till hela Jordens befolkning i precis den stunden som vi gjorde det?

Fortsättning följer.....( se sidan Pusselbitar av minnen)