Isis tron

Isis tron

 

Källan vid Isis tron

 

När vi hade kommit hem och vilat oss en stund, så satte jag mig i sängen för att skriva. Ville inte glömma gå tillbaka till den mörka läskiga tunneln, för jag var ärligt talat lite skakad av upplevelsen. Tror inte på att den andra sidan eller min själ låter mig uppleva något som jag inte kan hantera, dock tycker jag inte om att ha en obehagskänsla inom mig. Vill göra klart så att jag kan släppa taget om rädslan oavsett vad det innebär.

 

20 April 2014

Jag har passerat en lång mörk tunnel och befinner mig nu ensam framför en jättestor grottöppning. Känner mig ensam och mycket liten, som ett barn som står framför något jättestort. Men jag tror att jag är i senare tonåren ca 16-17 år.

Tar ett par trevande steg in i mörkret, det är kolsvart. Luften är fuktig, marken/Jorden är fuktig och jag hör droppande vatten.

Så börjar det glittra svagt från grottväggarna. En mjuk grön färg lyser från väggarna, det verkar vara alger som ger ifrån sig ett svagt sken så att jag kan se en liten bit framför mig.

Helt plötsligt är det inte längre obehagligt att gå i grottan, utan lite spännande. Jag går sakta framåt tills jag kommer in i en grottsal där ett altare finns längst in.

Ett vitlila ljus sprider sig från altaret, det finns fler människor inne i grottan. De är klädda i långa ljusa kläder.

Jag går fram till altaret och lägger mig på knä.

Någon kommer fram till mig och frågar ifall jag är redo.

Jag svarar högt - JA! JAG ÄR REDO!

Jag är klädd i vitt och har en fin krans av blommor på mitt huvud

En kvinna kommer fram till mig och tar en hand under min haka och lyfter min blick från golvet så att jag kan se henne in i ögonen.

Det är en välbekant äldre gråhårig kvinna, hon har långt vackert hår, visa ögon, mörka som brunnar. Hon har också en blomsterkrans på sitt huvud, hon bär en lång mörkröd klänning.

Kvinnan tar min högra hand och sticker ett litet hål i mitt finger och trycker ut en droppe blod som droppar ner i en skål med källvatten.

Alla kvinnor i salen ( det är enbart kvinnor därinne) kommer fram till altaret och gör samma sak - Sticker sig i fingret och droppar en droppe blod som blandar sig med källvattnet i skålen.

Den gråhåriga kvinnan säger att vi nu alla hör samman och att vår kunskap nu ska delas med Jorden.

Hon häller vattnet från skålen tillbaka till källan som rinner ner i grottans djup.

Detta är vårt offer för att få denna initiering, övervinna rädsla och en droppe blod. - Den upprepas varje gång en ny kvinna är redo att ta nya steg in i ny kunskap.

 

Farligare än så här var inte min upplevelse från Isis tron, det jobbiga var att våga ta mig dit efter att ha blivit lite rädd.

 

Är jag redo för ny kunskap? Har jag redan tillgång till den? Ska jag låta andra få lära sig? Jag måste träna mig lite mer, för jag är mycket otränad på andligt arbete.

 

Fortsättning följer..... ( läs sidan Las Tours)