Las Tours

Las Tours

 

 

Vi hade inte bokat någon B&B sista dagarna eftersom vi inte hade planerat var vi skulle resa när kursen var slut. Vi fick ett tips av våra guider att resa till Las Tours, det skulle vara fint där. Så vi körde dit och hoppades på att vi skulle hitta någonstans att bo, annars fick vi sova i bilen.

Jodå vi fann ett jättemysigt B&B med fin utsikt över floden och dalen, när jag kom in på rummet och såg den utsökt vackra anteckningsboken som låg på skrivbordet rös jag i hela kroppen. Den hade en vacker Mandala tryckt på framsidan, håret reste sig på mina armar och på hela kroppen......något är på gång. Baksidan av min anteckningsbok har en precis likadan Mandala tryckt i lädret! Nu blev jag väldigt uppmärksam.

April 2014

Det började bli kväll, men vi ville hinna med så mycket som möjligt så vi tog med picknic och gick upp till det tre fästningarna som ligger på bergstopparna ovanför byn Las Tours.

Makalös vacker utsikt, cypresserna på bergssluttningarna, och de tre fästningarna uppe på toppen av berget.

Eftersom det var ganska sent så hade vi platsen i princip för oss själva, så vi kunde gå runt och känna efter. Jag kände en märkligt fridfull glad känsla däruppe. Trots att jag var trött som bara den efter en ganska lång resdag.

 

Jag vet inte ifall jag skrev detta uppe på berget eller när jag kom till tillbaka till hotellet.

 

Hemma!!!??? Jag känner mig hemma när jag ser ut över bergen.

Känner mig som en krigarkvinna, som samtidigt är en andlig ledare, stolt, oövervinnerlig, magisk, orädd, stark, kärleksfull, omtänksam, lång, smal, vacker. Rider hästar bättre än många män, slåss lika bra som de med pilbåge. Dödar aldrig, enbart försvar och paralysering/hypnotisera. Kunnig på örter, läkekvinna, healing, prästinna, ganska hög rang, men ej högst.

Jag ser riter i grottor och små kapell ute i naturen.

Har två barn, en dotter och en son. Vi flyttar ofta för att inte fångas. Las Tours är en plats hon gärna bor på. Har flera livvakter som följer överallt.

Någon som styr en del av Italien och har makt över kyrkan/religion vill åt hennes kunskap. Har blivit förälskad i henne, tror att hon har förhäxat honom. Han kan inte sluta tänka på henne. Vill ha henne, och hennes kunskap och styrka. Onskan bor i honom, dödar alla för att komma åt henne.

Till slut ger kvinnan upp, orkar inte se fler vänner, släktingar, medlemmar i samhället bli dödade och torterade.

Efter att ha fört sina barn i säkerhet i ett annat land (som jag tror är England), överlämnar hon sig själv till den man som jagar henne.

Hon vill ge honom sin kunskap, men han är inte redo, och vill inte förstå att magin är enkel, healingen är ren kärlek och att hypnosen/paralyseringen också är en kärleksfrekvens. Enkelt men omöjligt att förstå om man inte är öppen för detta.

Han hämnas genom att döda alla framför hennes ögon. På det mest grymma sätt dödas gamla, barn, kvinnor och män. Hon tror att de tror att hon har förått sitt samhälle, men de vet varför hon ej är med dem. Hennes hjärta stängs och hon glömmer använda sin kunskap.

När de till slut bränner henne på bål som häxa är det en befrielse att få dö.

Minnena av detta liv lagras i hennes själs arkiv, för att en dag när det är dags, åter minnas sin kunskap.

 

Ett helt folk utplånas nästan, legender och myter finns kvar. Kunskap glöms och göms i själens arkiv.

 

Jag har tidigare sett glimtar av detta liv, och fått ta del av en liten del av hennes kunskap. Kan nog snart skriva en bok om henne. Är det detta som kallas research? Tror inte det.

 

Vissa stunder kan jag förstå att all tid är samtidig, att vi kan uppleva vilken tid vi än väljer att uppleva. Kruxet är att hitta dit.

Varför har jag börjat minnas detta?........fortsättning följer