Varför?

Varför?

 

Haväng på Österlen

 

Varför minns jag detta? Varför skriver jag detta på hemsidan? Varför dela med mig av något som faktiskt är konstigt? Varför gör jag detta istället för att vara ute o rida?

 

Varför läser Du detta?

 

Det finns säkert många anledningar till varför, men så här tror jag att det hänger samman....Ju mer jag tänker på det på detta sätt, desto mer logiskt blir det.

 

Vi har valt att födas till Jorden just i denna tid för att vakna upp och förändra tillsammans. Vi är alla en del av ett gigantiskt pussel där vi ska minnas varför vi är här just nu.

27 Juni 2014

Catharerna var ett otroligt kärleksfullt folk, de hade också en andlig kunskap som är glömd och gömd för de flesta. De använde kärleksfrekvens/energi till många olika saker. Allt från att olda sina grödor till att försvara sig med.

Det jag har upplevt via mina minnen är så kärleksfullt, omtänksamt, jämlikt, rättvist och respektfullt mot alla medlemmar i samhället och mot Jorden så det går inte att jämföra med vårt samhälle idag. Det fanns inte någon som var utanför, alla hjälptes åt med allt på den nivå som var och en kunde klara av.

 

Våra guider talade om legender där dessa människor var "Änglarna på Jorden", de hade sina egna lagar och ville inte lyda under någon kyrka som utövade sin makt mot dem.

De skyddade Maria Magdalena och hennes familj. Legender talar om att Jesus aldrig dog på korset, utan lyckades med hjälp av sin andliga kunskap få ner hjärtverksamhet och andning till ett minimum, så alla trodde att han var död. Enbart hans hustru Maria Magdalena visste om detta, och kunde "återuppväcka" honom från det döda och fly till ett annat land tillsammans med honom. De rymde iväg med sina barn, och fortsatte att predika om kärlek till sin nästa.

 

Idag kan jag tro att det finns en viss sanning i dessa legender. Det finns ingen rök utan eld.

 

Ett helt folkslag utrotades nästan......

Jag är ganska säker på att jag en gång har levt i detta samhälle...minnen och kunskap kommer fram från denna tid...... ett eller flera olika liv? Vet ej - men det finns en anledning och jag börjar få kläm på den nu.

Det är inte bara jag som har levt i detta samhälle och som har valt att åderfödas just i denna nutid, det är fler av oss ( säkert många tusen) säkert Du också, som har valt samma sak och som har samma uppgift. Det kan vara så att änglarna är tillbaka på Jorden.

 

Börjar Du minnas?

 

Ifall det är så att du känner att Du kan förstå vad jag menar, så vet Du vart jag vill komma med dessa ord.

 

Vi ska göra något tillsammans! Vi ska skapa en ny tid, vi är precis i början av den nu.

 

Vi ska skapa något tillsammans, eller rättare sagt.... visa att det redan finns. Paradiset finns här redan, det gäller bara att se det och leva så som att det finns. Om vi tillsammans kan skapa känslan av vad vi vill uppleva, så kan vi också finnas där all tid. Det är känslan som skapar vår tid. Ifall vi kan uppleva frid inom oss, så skapas fred i vår omgivning.

 

Om vi är många med denna känsla skapar vi Fred på Jorden.

 

Vi är ETT medvetande ifall vi mediterar tillsammans med en specifik avsikt.

 

ASK AND YOU SHALL RECIEVE!

 

Läs sidan meditation så förstår Du vad jag menar.

 

Tack för att Du har läst.

Namasté

Berit

 

 

Bild från Björkeboda, mitt paradis på Jorden