Broar mellan dimensioner

Broar mellan dimensioner

Började skriva denna helt sanna berättelse på planet hem från Grekland. 18 Juli 2016

 

Detta hade jag sett förut!

Jag rös i hela kroppen, håret reste sig i nacken på mig när vi kom fram till kyrkan i den lilla Grekiska bergsbyn. Där var trädet som gav skugga vid en liten mur där jag skulle sitta och skriva! Precis denna bild hade jag sett inom mig ett par dagar tidigare! Jag visste att vi var framme..........

 

Ungefär två veckor tidigare hade min syster ringt och frågat ifall jag kunde följa med till Grekland för att hjälpa henne med en del praktiska uppgifter inför deras husförsäljning. Deras hus i Grekland var troligtvis sålt och hennes man kunde inte följa med. Trots det, var det helt enkelt nödvändigt att resa ändå.

Kan inte påstå att jag hade valt att resa till Grekland i Juli månad med vår gård full av sommargäster, lämna min man med allt jobb och alla djur. Men när jag frågade honom sade han att allt var OK

 

-Res och hjälp din syster. Sade han bara.

 

Min älskade man är bara underbart gullig. Självklart skulle jag följa med syrran och hjälpa henne med allt som skulle behövas.

 

En vecka senare var vi på väg. Det visade sig att uppdragen var hennes, jag skulle mest vara sällskapsdam.

Efter ett tag infann sig en märkligt rastlös känsla av att vi skulle göra något annat på samma gång som vi var där tillsammans. Det fanns en annan anledning till att vi var där. Känslan var påtaglig och jag kunde inte låta bli att berätta för syrran om känslan att vi var där av en anledning. En andlig anledning.

 

Olika omständigheter hade fört oss två dit, sannolikheten att vi skulle vara här tillsammans utan dessa omständigheter var noll och absolut otänkbart. Varför?

 

Jag var tvungen att sätta mig o skriva.

 

”Ok nu kan jag inte hitta på mer ursäkter för att inte lyssna. Jag är redo.

 

Känner mig arg och irriterad och måste få det ur mig.

 

Var det verkligen nödvändigt att Roland skulle bli sjuk för att jag skulle följa med till Grekland?

Nej, inte nödvändigt, men det behövs just nu någon som kan få din syster att lyssna med andra öron.

För att du skall lyssna behöver du komma iväg, så detta var en lösning som vi fann eftersom Roland inte kunde följa med.

- Hade Roland också kunnat lyssna till Er.

- Ja - men med de ord som en man kan använda.

-Var det ni som gjorde honom sjuk?

- Nej, det hade vi inte del i, det var i planen ändå. Rolands plan. Allt kommer att bli bra.

OK då släpper jag den biten. Vad vill du/ni att jag ska göra.

-Far till ett högt berg, ta anteckningsboken med. På berget finns en liten kyrka, sätt dig i skuggan och lyssna. Ta med vatten. Något mer. Inte just nu. El stör, du är otränad. Kom högre upp.

 

Fortsätter ett par timmar senare.

 

Den verklighet som du lever i finns inte några tvivel om att andra världar också existerar. Parallellt med din värld finns andra upplevelser av verkligheten. Många nivåer finns nu tillgängliga. Tro och du skapar med din tankes kraft. Parallella dimensioner finns för att hjälpa till att förenkla transiten till en högre nivå av medvetande. Många lager av blockeringar har redan försvunnit, men nya skapas av dimensioner som inte är intresserade av att ni höjer er över er bestämda nivå. Motstånd finns på många plan, skapade av rädsla för förändring. Visa vad som kommer att ske i ny nivå så följer även de som stretar emot.

 

Vad är det som jag ska lyssna på till min syster?

 

Det finns en rädsla i henne som gör att hon inte kommer vidare. Hon måste släppa den. Vilken rädsla? Det vet hon redan själv. Rädslan blockerar hennes valfrihet, liksom hos de hon vill ha med sig. Andra dimensioner matar rädslan med näring, släpp taget om rädslan och bada den i ljus. Då kommer ni att se hur liten orsaken till rädslan är.

För att komma vidare måste rädslan bearbetas, oavsett vad det avser. Hos alla.

Tillit är svårt när rädsla blockerar.

-Enkelt svar på svår fråga.

-Hur ska rädslan bearbetas?

-Med ljus och med mycket kärlek.

-Låter flummigt i mina öron, men samtidigt enkelt och bra.

 

Ljus för att se varför rädslan finns, kärlek för att läka och ta bort.

Något mer? Återkom snart, mer finns att informera. OK tack! ”

 

Min syster förstod precis vad som menades och började arbeta nästan direkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagarna flöt på, vi fick gjort de uppdrag min syster hade förvånansvärt snabbt.

 

Det var precis som om alla fanns på plats när vi kom....vilket tydligen är ovanligt! Vi hann shoppa, göra underbara utflykter, sola och bada i underbart salt och ljummet Medelhav.

 

Nästa gång jag satte mig för att skriva blev det så här:

 

”När rädslor som blockerat energin är belysta, bearbetade med ljus kärlek och förlåtande sker en upplösning på cellnivå. Den fysiska kroppen balanseras med energikroppen och de chakra som har varit osynliga kommer att visa sig. Vägen dit sker via....

Är trött så jag kan inte sortera alla bilder på Jesus och ikoner som kommer i huvudet, först rotchakra, sen mudra, sen hjärtchakra, sen mudra, sen tredje öga, sen mudra, sen kronchakra sen mudra......sen chakra på universell nivå, sen mudra.........sen flera chakra upp....men även ner i Jordens mitt. Kanske var så att Jordens mittpunkt eller det chakra som finns i Jorden ska vara först.... Vet inte om detta är jag som är för trött, måste sluta. Får en känsla av något som är gömt mitt framför våra ögon. Det har med mudras,Jesus, Maria, Maria-Magdalena att göra och gamla ikonbilder på dem. Verkar var någon form av aktivering.”

 

Jag fattade ingenting, men min syster begrep precis vad som menades.

 

Jag visste bara att jag behövde hitta en ikon som visade henne hur Jesus håller sin hand i ett mudra, tummen o ringfingret sammanpressade tillsammans.

 

Nästa dag var det shoppingdags, vi skulle till Kardamyri för en shoppingdag. Mysigt men varmt som sören.

Med mig i bilen så blir det massor av fotostopp, och nu hade vi båda börjat bli kissnödiga....fattar inte hur många gånger man kan pinka när själen sätter igång och jobbar.

Syrran är sjukt rädd för ormar, så det var mycket fnissigt när vi ibland skulle kissa bakom en buske. ” Kissa på en orm” blev uttrycket för att det var dags med kisspaus, faktiskt nästan lika ofta som fotostoppen! En resa som normalt kanske tar 30 min, tog säkert 1.5 timme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter mycket fniss och skratt kom vi fram till Kardamyri och började med en paus utanför en taverna med skön skugga. Grekiskt kaffe är starkt och gott, kaffesumpen ligger kvar i bottnen och på sidorna bildar skummet mönster som går att utläsa bilder av.....bilderna pratade med mig om broar mellan dimensioner och olika världar, och att planeterna skulle vara i en speciell konstellation. Jag fattade som vanligt inget, men min syster tyckte allt var logiskt.

 

Vi gick in i flera butiker, men jag hittade inte något att shoppa förrän jag kom in i en butik som sålde smycken och ikoner. Helt plötsligt var jag på helspänn igen. En av ikonerna visade exakt den mudra som jag ville visa min syster!

 

I smyg tog jag en bild, men insåg att jag nog måste köpa den istället.......fast nu blev det inte så, jag köpte en svindyr ring m liknande örhängen istället. Syrran fick nöja sig med min förklaring och en bild...så det så.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På kvällen när vi kommit hem skrev jag så här:

”Är det något mer jag ska skriva?

Ni är inte redo än. Återkom fullmåne.... OK men jag kollar nu de närmaste dagarna också”

 

Tydligen inget att skriva just nu. Detta var Fredag kväll, och fullmånen skulle inte vara förrän vi kommit tillbaka till Sverige, jag började koppla av.

 

Dagen efter skulle vi göra en utflykt i bergen, mängder av vackra vyer, många ormar blev kissade på, väldigt mycket fniss och gapskratt, och mängder av vackra berg som behövde bli fotograferade. Så otroligt vackert överallt. Vi skulle ha lunchpaus i Kastania, en liten bergsby som syrran absolut ville komma tillbaka till och visa mig.

 

Sagolikt vackert inbäddad mellan bergen ligger byn Kastania, vackra små söta stenhus som klättrar längs med bergssidan, pyttesmå tavernor med utsökt god Grekisk mat och starkt grekiskt kaffe. Smala gränder där husen slutade där vägen tog vid. Vi hade gått en brant liten vitdekorerad smal gata upp till en vacker liten kyrka byggd av rosa stenar.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi kom fram till den pyttelilla kyrkan, började jag bli lite mer uppmärksam. Håret reste sig i nacken på mig och jag rös i hela kroppen. Detta hade jag sett förut!

 

Trädet framför kyrkan som gav skugga vid en liten mur där jag skulle sitta och skriva.

 

-Jag inbillar mig, tänkte jag. Det kan inte vara möjligt! Intalade jag mig, men inom mig visste jag att vi var framme.

 

Mitt hjärta slog snabbare, jag kunde nästan höra mina hjärtslag.

 

Efter en stund gick jag in genom porten till kyrkan, min syster hade redan varit där inne en stund..

Lade alla mina småpengar i en liten skål strax innanför porten, och tände ett litet ljus för alla jag saknar.

 

Gick sakta in i kyrkans enda lilla rum...där stod jag som fastnaglad, tappade hakan fullständigt. Där var ikonen med Jesus som gjorde den där mudran igen!

Hur kunde det vara möjligt, på något märkligt sätt blev min kanalisering tidigare mycket verklig. Allt stämde, och jag rös i hela kroppen. Min syster stod bara och tittade helt förundrad på allt som visade sig. Vackra målningar precis överallt på väggar och i taket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tog en massa bilder, men insåg snart att det var dags att sätta mig i skuggan av trädet och skriva.

 

Platsen var definitivt rätt, kyrkan, skuggan under trädet......till och med anteckningsboken hade jag med mig. Det är bara frågan ifall min förmåga att lyssna räcker till.

 

Dessa ord blev skrivna då.

 

”Lörd em. Efter en biltur i bergen, vid en kyrka i Kastania en liten by uppe i bergen ställer jag frågan igen. Är det något mer jag ska skriva?

-Ja nu är ni mer redo

Vägen till den 4:e dimensionen går via hjärtat, men också via alla energipunkter som finns. De är alla kopplade till källan.

 

Det är därför vissa människor kan känna samhörighet med allt och alla. De har en starkare, helt naturlig kanal.

 

Många liv har fört er hit. Samarbete är bra, alla vägar leder till källan.

 

-Beskriv hur den 4:e dimensionen ser ut.

 

Samma som den ni idag lever i fast medvetenheten är större på alla plan. Även hos de som utför i era ögon negativa handlingar. Konsekvenserna blir extrema eftersom allt skapas. Alla tror att deras verklighet är den enda rätta. Var och en måste skapa sitt eget paradis och inse att ni är en och samma spegelbild av varandra, även av de som skapar negativt. För att bygga upp och förändra måste vissa system brytas ner.

 

Allt tillhör samma verklighet tills allt återgår till källan.

 

-Hur ska allt kunna återgå till källan, och när kommer detta att ske?

 

All tid är samtidig, så i era tidsmått kommer det att ta många nya liv och livserfarenheter.

Hur det kommer att ske är när var och en inser att allt hör samman och väljer kärleksfull fred, respekt, tillit och förlåtande i sitt hjärta. Eftersom det är så svårt att förlåta andra, är det ännu mer komplicerat att förlåta sig själv och ge sig själv respekt.

Alla måste inse att allt som speglas från var och en vibrerar ut och lämnar energispår på många olika plan.

Gör mot andra så som du själv vill bli behandlad. Du måste lära dig att älska dig själv på alla plan, fysiskt och själsligt för att kunna gå vidare till nästa nivå.

 

-Vet inte ifall jag är intresserad av att gå till någon ny nivå, är så nöjd med var jag befinner mig just nu.

 

Du kan inte ändra vad som redan skett, du är redan där. Du lever ditt paradis på det plan som du har skapat.

 

-Det kan ju stämma, jag kan inte föreställa mig något bättre än det jag redan har, och önskar inget annat.

-Vad menas då med 4:e nivån?

 

Du inser att du är en del av gud/gudinnan och väljer att visa det. Be och du skall få.

-Detta har jag hört så många gånger, är det på riktigt nu?

 

Ja – allt är mycket nära nu, vi finns mycket nära för att stötta och visa vägen till de som behöver hjälp.

-Men alla måste väl själv inse och välja väg?

Ja- det går inte att vända tankar som redan är tänkta. Tankens kraft skapar all utveckling, och även den nya nivå av medvetande.

Allt sker mycket fort och de barn som föds idag har redan ett högre medvetande med sig. Så även ni, trots att ni har fått kämpa mer för att förstå.

När de barn som växer upp nu får vakna, finns nya nivåer av medvetande. Att förflytta sig med tankens kraft, skapa med tankens kraft, gå mellan dimensioner. Allt sådant kommer en gång att bli självklart. Allt handlar om att förändra vibrationsnivå, fysiskt och mentalt.

-OK, då är jag helt körd på det området. Min fysiska kropp vill bara vibrera här och nu. Har inte lust med energibaksmällor, ibland går det bra, men inte alltid.

 

Allt är en träningssak.

 

-Jo det är klart, men jag klarar inte att träna mig dit, min kropp säger stopp. Nu måste jag ta en paus, just nu orkar jag inte mer. Tack!”

 

Hade suttit och skrivit i ett medvetandetillstånd som gör att jag inte alls minns vad jag skrivit.När min syster kom ut från kyrkan var det dags att sluta. Det går inte att koncentrera sig om någon kommer och pratar med mig....iaf nu när jag är otränad...innan kunde jag.

 

Medan vi gick ner till lilla tavernan på torget mitt i byn, pratade vi om vilka djur och växter vi mött under dagen. Vi är båda medvetna om att allt har budskap till oss.

Dessa var vad vi skulle kontrollera budskap från senare.

Falk,trollslända, vessla, lönn, kastanj

Så här skriver Solöga om dessa växter och djurs budskap:

FALK: ”Var segerviss, du är på väg mot ditt livsmål. Positiva budskap är på ingång. Känn tilltro till framtiden.

TROLLSLÄNDA: Du har en stor andlig gåva – Använd den!

VESSLA: Använd din intuitiva gåva och var ett i tanke och handling.

LÖNN: Vägen är alltid öppen för dig - visdom: Jag är väl förberedd. Nu skapar jag skönhet i mitt liv.

KASTANJ: Ge dig själv utrymme att växa. Visdom: Jag har tillit till att allt i mitt liv sker på bästa sätt.

 

Vi kom hem sent. När det blev mörkt satt vi ute på terrassen och såg på stjärnorna. En starkt lysande planet var mycket nära Månen! Kan det ha varit planetkonstellationen som jag sett i kaffesumpen? Vet ej vilken planet det var, kanske Venus.

Detta var sista dagen i Grekland, tidigt nästa dag skulle vi sitta på planet hem till Sverige.

 

26 Augusti Hytt nr 722 på Hurtigrutens fartyg Trollfjord.

 

Tanken var att jag skulle försöka fortsätta skriva när jag kom hem, men så blev det helt enkelt inte. Fullmånen fick vänta med sitt budskap.

 

Min man hade fått en överdos av att ta hand om allt hemma på gården, så han var på ett sjuhelsikes humör. Massor av arbete låg och väntade på mig, och min fritid gick åt till att ta hand om hästar och hundar.

 

För att få min man på bättre humör försökte jag att komma fram till var skon klämde med hans dåliga humör...... Till slut kröp det fram att han tyckte vi gjorde för lite roliga saker tillsammans. När han sett mina bilder på Facebook från Grekland, så hade han helt enkelt blivit avundsjuk! Vi bestämde att genast göra något åt detta, så vi bokade en resa med Hurtigruten som skulle gå mellan Bergen och Kirkenes en månad senare. En resa som vi båda hade önskat oss. Världens vackraste båtresa, enligt Norrmännen.

 

Så här är jag nu. Sitter i min hytt och är mycket nöjd med att slippa gå ut i blåst och regn. Hade det varit fint väder så hade allt varit annorlunda.....min kamera hade gått varm, men nu kan jag inte annat än inse att det nog är dags att skriva igen. Tycker bara att det är synd om alla andra passagerare på båten som inte heller har någon möjlighet att få uppleva vackert havslandskap. Men de kanske också njuter av att bara ta det lugnt.

 

Får prova lyssna nu när jag har tid.

 

” Ja- Du är på rätt väg när du kopplar samman mudras och chakra för att skapa en transferering till andra dimensioner. Mudras ska komma i rätt ordning och i rätt sammanhang med chakrans följd. Jordens mittpunkt 1:a avslutas i källan för alltet. Antal chakran och mudras är dolt, en bevarad hemlighet. För att få tillgång till mer information krävs högre tillstånd/medvetande.

Jag ser lysande ”broar av energi” som går mellan många olika punkter i universum. Liksom ett rutnät. Det kan vara så att vi fysiska varelser är sammankopplade genom ett rutnät av energi, skapat av vårt chakrasystem för att på så sätt få del av ett kollektivt universellt medvetande. Det som Mayakulturen kallade för Livets träd. Att ”koppla” in sitt medvetande till detta rutmönster på rätt frekvens, ger möjlighet till att lära sig helt ny sanning. (Vad är sanning, blir min nästa tanke.....får försöka sluta tänka själv just nu.)

Finns det något jag ska lyssna till nu? Något Ni vill berätta?

Ja – Din syster kommer att få mer information inom kort. Hon måste bara göra sig redo. Låt henne veta detta. -OK. Något mer?”

 

......inget kommer. Får försöka igen ifall jag får möjlighet.

 

Så här mycket ser man ut genom panoramafönstren på båten just nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ganska skönt att vara inomhus.

 

Söndag 28 Augusti 2016

 

Ännu en gråmulen regnig dag då det är helt OK att vara inne och göra absolut ingenting. Har tröttnat på att göra ingenting, så jag försöker lyssna lite istället.

Det kom inget nytt budskap, så jag fortsatte att göra ingenting.

 

Nu har det gått några veckor sedan vi kom hem, idag är det den 26 September 2016.

 

Det är väldigt många gånger jag har tänkt att jag borde försöka lyssna lite till, eftersom jag inte känt mig färdig med det påbörjade andliga arbetet. Det har inte blivit av förrän idag. Då var det verkligen inte min avsikt att lyssna.

 

Massor av arbete ligger på mitt skrivbord, bokslut som snart ska vara färdigt. Nog fasen börjar det hända saker i min skalle när jag tar en promenad för att rensa hjärnan en stund.

 

En bekant rastlös känsla kommer närmare. Det är dags att lyssna….Mudras, broar mellan dimensioner, avsikter, manifestera, befästa, varför? Min hjärna kopplar direkt om till ett andligt inkännande. Jag ser bilder som jag inte förstår. Måste finna en mudra för befästande!? Min syster måste få veta!

 

- Suck, nu är det dags igen! Bokföring och bokslut får vänta lite. Trots att detta kommer mer än olägligt. Blir ärligt talat lite stressad.

 

Måste erkänna att jag har ingen aning om vad det är jag håller på med, men jag börjar söka på nätet efter mudras – och finner - massor!

 

Känns som att leta efter en nål i en höstack!

 

Men - så plötsligt dyker den upp - en som avser befästande och manifesterande!

...hoppas jag funnit rätt. För den ska användas i syrrans arbete med att skapa ett högre medvetande, en bro mellan dimensioner.

 

När jag funnit mudran och förstått avsikten att manifestera och befästa, så gick det vågor av energi inom mig. Håret reste sig på armarna och ren kärlek omslöt mig. Det kändes som om jag funnit svaret, utan att veta något.

 

Kunskap till någon annan, kanske även till mig. Min hjärna slappnade av och kunde äntligen återgå till att arbeta med bokföring istället. Min del av detta andliga arbete kändes avklarad för denna gång.

 

Jag vet inte hur det går till, det bara händer. Det är inte ens lönt att försöka förklara.

 

Självklart så förstod min syster precis vad jag menade. Den nya mudran var till och med logisk.

 

Om en vecka ska min kära syster hålla en kurs i högre medvetande för massor av människor, helt ny kunskap och teknik kommer att förmedlas.

 

Kanske var det nödvändigt att hon skulle få informationen innan dess, för att få ny kunskap att befästas på rätt sätt.

 

Kanske har jag en liten del i detta arbete för att hon ska kunna lyssna med mina öron som hör utan ljud, när hon inte själv har tid eller möjlighet att göra det.

 

Om Du vill veta mer om min systers arbete och kurser, så får Du mer information på hennes hemsida www.sj-school.se

 

Tack för att Du har läst.

Namaste,

Berit