Dags att lyssna

Jag tror det är dags att lyssna

De senaste veckorna har en mängd fjädrar samlats på mitt skrivbord. Jag tror att de flesta fåglar ruggar nu ( byter fjädrar) men varför måste de släppa sina fjädrar precis där jag går? En hel drös med fjädrar från Glador och Tranor! En eftermiddag höll jag på att trampa på en Snok som kom ringlande över vägen precis där jag skulle sätta ner min fot!

Med ett något snett leende inser jag att det är på tiden att jag försöker förstå vad detta betyder. Det känns som om att det är något STORT på gång, jag drömmer konstiga drömmar....... kanske är det därför jag har hittat en massa " Ska bara" innan jag försöker lyssna.

Först måste jag kolla vad Solöga skriver om Snokens, Gladan och Tranans budskap till oss:

Snok: Acceptera din egen sanning. Min gåva till dig är att du bär sanningen själv.

Sluta upp med att ifrågasätta dig själv och det du redan vet.

Trana: Var uttrycksfull och Du når Dina mål. Min gåva till Dig är att inspirera andra med dina uttryck.

Glada: Skapa möjligheter. Min gåva till dig är att skapa det fullkomliga.

20150827

 

Jaha - Dessa budskap var väl något att fundera över, tolkningar hinner jag inte med... lika bra att försöka komma igång.....

 

nä...jag måste bara berätta...JAG SKA BLI MORMOR!!!!! Underbart o jättehärligt.

 

Sådär nu kan jag nog börja.

 

''Genast dras jag emot en plats där jag brukar möta Master Sing. Platsen har skyhög energi och är makalöst vacker. Snöklädda bergstoppar, knallblå helt spegelblank liten sjö, omgärdad av en smaragdgrön äng med tusentals små blommor i olika färger. Stranden runt sjön är täckt av platta små stenar, små fossiler bildar vita mönster i stenarna.

På en större sten invid sjön sitter Master Sing och väntar på mig.

- Det ar på tiden säger han.

- Jag ber om ursäkt, och försöker förklara att det finns ett praktiskt liv att ta hand om, men han ruskar på huvudet och säger att det inte finns någon tid att förlora. Vi måste iväg och det NU!

 

Vart?

 

Det får du se när vi kommer fram, säger han och tar min hand.

 

Helt o hållet otränad måste jag falla djupare i medvetande.

 

Stengolv, fuktigt kallt, vått på väggarna, gröna alger, ser ut som en grottvägg., tunnel. Andas, sakta.

Vi har gått i en tunnel genom ett berg. När vi kommer ut på andra sidan ser jag ett ljust landskap långt nedanför oss.

Vi ska till en by som ligger långt där nere. Master Sing nästan släpar iväg mig, men jag vill kunna gå själv, måste kuna andas. Slutar nästan att andas och det är lite jobbigt. Ser lite bättre när jag kommit en bit på vägen.

Nu vet jag vart vi är på väg, till tidstunneln. Vi har gått en annan väg bara för att jag inte klarade att färdas dit av mig själv, han har släpat iväg mig...nä - nu får jag skärpa mig.

 

Nu känner jag igen mig. Stenhus med tegeltak, små gränder, färglada dörrar och fönster. Vi går fram och knackar på en dörr med en vit lilja lindad runt en Vesica Piscis. Färgen är lite flagnad, men symbolen syns tydligt ändå.

En äldre kvinna kommer och öppnar dörren, nickar med en suck och säger - Äntligen!

Vi går barfota upp för en iskall stentrappa och kommer in i en jättestor sal, där två bekanta munkar sitter och väntar på oss.

Glada och leende kommer de fram och hälsar. Frågar om allt är OK...jag svarar att jag är otränad, de ruskar på huvudet och säger att allt kommer att gå bra.

Jag ber dem förklara vad som ska göras.De ber oss sätta oss på golvet och lyssna.

 

Med korslagda ben sitter vi på ett iskallt stengolv och lyssnar när de berättar om en annalkande fara, ett hot, någon som försöker stjäla viktiga "dokument" kan vi kalla det så länge. Jag vet inte vad de menar. Något som funnit gömt i eoners tid, gömt för att balans ska finnas på Jorden och i Universum.

Det hörs som en dålig deckare när jag lyssnar, men de är helt tydliga med att det finns ett hot, någon föröker rubba balansen medvetet genom att stjäla detta " dokument".

- Vad kan vi göra?

- Dokumentet är redan stulet, det har redan hamnat i fel händer. De som skulle skydda dokumentet lyckades inte.

- Ni måste backa i tiden, finna dokumentet och dölja det för all tid.

-Var/ när/ hur ska vi känna oss?Vad är det vi ska leta efter?

- Det kan vi inte svara på, för vi vet inte. Ni måste finna svaret i Era hjärtan själva.

 

Jag tittar på Master Sing, han ser helt lugn ut. Som vanligt välklädd i en vackert broderad sidenkostym. Är jag redo för detta? Ingen aning, men jag ska försöka.

 

Jag vet bara ett sätt att backa tiden, och det är med hjälp av tidstunneln som är dold just i denna sal. Sitter en stund och blundar, känner i mitt innre, söker efter ett svar i mitt hjärta, ber om hjälp.

Högt säger jag....... hjälp oss att finna dokumentet som är gömt sedan eoner av tid, det dokument som bibehåller balansen på Jorden och därmed också i Universum.

 

Master Sing och jag vänder oss mot väggen och ser att väggen öppnar sig i en virvel, vi tar varandras händer och sugs in i denna tidsvirvel där all tid är samtidigt. Inne i virveln snurrar allt i en hastighet som inte går att beskriva, ljusglimtar bland mörker, det gäller att hålla fokus på det man vill nå. Dokumentet som är gömt för eoner av tid sedan, det som skapar balans. Jag glömmer andas och måste ibland ta djupa andetag för att orka.

Balans, balans balans, balans....är det enda jag till slut kan tänka.

 

Virveln släpper oss i en dimension som påminner om ett stjärnsystem, vi måste hitta porten in.....jag ber att få se porten. Luften runt oss dallrar och en flerkantig symbol visar sig framför oss. Den ser ut som något slags Kinesiskt tecken.

Vi går fram och mitt hjärta säger - PEACE

Jag behöver inte ens säga något, utan porten öppnar sig så vi kan gå in.

 

Porten sluter sig direkt när vi är inne.

Det tar en stund innan jag kan uppfatta något. Det känns som om vi är i ett jättestort rum med mörkt glasgolv och likadana väggar. Vi sätter oss för att lyssna, och jag ber om vägledning för att finna dokumentet som bevarar balansen.

 

Inom mig ser jag ett gyllene ljus, i ljuset en pergamentrulle som finns i en gyllene behållare. Ifall man tar ut rullen och läser, så försvinner man in i texten och upplever den frid och kärlek som finns som balans till allt ont som kan inträffa.

Varför ska denna pergamentrulle stjälas och utgöra en fara?

Var finns den?

Det enda svar jag får....sök i ditt hjärta!?

 

Så därför mina kära, från tidens början, och från det dokument som bibehåller balansen....ber jag att ALLA SOM FÖTTS OCH KOMMER ATT FÖDAS PÅ JORDEN OCH I UNIVERSUM FÅR EN DEL AV DOKUMENTET OCH FINNER KÄRLEK, FRID OCH BALANS I SINA HJÄRTAN.

 

När jag uttalade dessa ord upplöstes pergamentrullen i myrriardes små ljuspartiklar. Min avsikt med att gömma dokumentet i oss alla själar som finns i detta Universum, är att INGEN ska kunna stjäla det, ALLA har del av det. ALLA kan när de själva väljer, använda sig av den frid, fred och kärlek som denna lilla gnista ljus av pergamentrullen sprider inom Dig. Bara Du ber om det så kommer Du att känna att den finns.

 

Master Sing tar min hand. Det är dags att färdas tillbaka. Uppdraget är slutfört men vet inte ifall det är slutfört på ett sådant sätt som det var meningen.

 

Dimensionsporten släpper förbi oss igen, och tidsvirveln tar oss tillbaka. Nu är jag helt yr i huvudet och måste försöka ta mig tillbaka till "mig själv" igen.

Jag nickar trött en hälsning till munkarna som hjälpt oss att färdas tillbaka. Master Sing hjälper mig att komma till strandkanten vid sjön.........Där stannar jag en stund och tankar energi, som jag känner mig helt dränerad på. Säger farväl till Master Sing, min andliga lärare i att flyga med själen.

Blev det rätt?

Inom mig kittlar en liten låga av glädje och kärlek.......Jo - Det blev nog som det skulle.

 

Andas sakta, andas så att du andas med ditt hjärta....tre gånger räcker, sen är du fylld med glädje, kärlek och en energi som skyddar dig och dina nära. Använd denna teknik för att skapa balans i ditt liv.

 

Ge kärlek och du får kärlek...med kärlek kommer allt gott in i ditt liv.

 

Nu har jag fått min dos av äventyr, dags att gå ut i regnet o pussa på hästarna. Måste landa lite.

 

Önskar Dig allt gott.

Namasté

Berit

 

 

 

150828

Jag måste försöka föstå vad det var som hände igår. Är så pass otränad så min fysiska kropp får "baksmälla" dagen efter jag har "rest med min själ". Ska försöka återvända till Master Sing för att fråga.

 

Återvänder utan problem till ängen invid bergssjön. Sätter mig i gräset och ser på alla vackra blommor som växer där.

Det tar inte lång tid innan Master Sing visar sig för mig. Jag hälsar som jag brukar, med händerna sammanpressade framför mig samtidigt som jag bugar lite.

- Jag är mycket otränad som du märkte säger jag. Kan du förklara vad som hänt så jag kan försöka förstå?

- Vi utförde vad som var förutbestämt, men det blev senare än vad som beräknats. Dokumentet hann bli stulet med avsikt att förstöras. Dock reste vi tillbaka i tiden och förhindrade att det kunde ske.

 

- Hur menar du med att dokumentet blev stulet, men vi förhindrade det ändå?

- Genom att resa tillbaka i tiden till den tid då dokumentet förvarades i sin skyddade dimension. Innan någon hade avsikten att förstöra det så kunde vi förhindra att det förstördes.

- men jag "förstörde" det ju genom att be att alla skulle få del av det.

- Hur kan du tro att du förstörde det? Nu får ju alla själar del av den rena kärlek som dokumentet innehöll. Även de som aldrig har kunnat känna kärlek i sina hjärtan. Alla har fått del av det nu, då kan det inte förstöras. Dokumentet finns inom var och en som önskar få del av det. Det du såg som att det upplöstes i myrriardes bitar var enbart ett bevis på att dokumentet mångdubblade sig.

- hur kunde det bli stulet nu, när vi gick tillbaka i tiden och delade ut det till alla istället?

- Det var det som förhindrade att det blev stulet, det finns inget att stjäla längre eftersom alla har del av det.

- Vad var faran?....jag har ju känt denna gnista i mitt hjärta tidigare. Det måste många fler än jag gjort.

 

- Förstår du att all tid är samtidigt?

 

- Ja och nej, et är komplicerat att förstå, men eftersom jag upplevt tidstunneln så förstår jag lite.

Men jag förstår det nog enbart på ett andligt plan.

- Bra - för det är där du befinner dig. Du är din själ - inte din fysiska kropp, den är enbart ett skal.

Ifall vi inte rest tillbaka i tiden för att dela ut dokumentet hade vi inte kunna känna någon kärlek i våra hjärtan på det sätt som nu kommer att ske. Vi måste alla börja leva med hjärtat som vägvisare i våra fysiska liv. Alla måste sluta tänka med sina logiska hjärnor och istället flytta tankar och handlingar till sitt hjärta och följa vad som hjärtat säger.

- Lite logik måste finnas i mitt liv i alla fall, av rent praktiska skäl.

- Tänk efter vad su säger....... logiken kan också finnas i ditt hjärta. Lyssna på ditt hjärta innan du lyssnar på vad din hjärna säger. Mycket rädslor finns fortfarande kvar att arbeta med för ALLA, även för dig.

- Det är väldigt mycket motstånd inom mig för att arbeta med insidan, jag vill bara leva i mitt fysiska liv.

- Ja - det har varit mycket motstånd hos alla, men jag tror att det vi gjort kommer att göra skiftet till hjärtats logik mycket enklare för allt och alla.

 

- Kan du förklara för mig vad dokumentet är för något?

 

- Det du ser som en gyllene pergamentrulle är den samlade informationen om ren kärlek. Att få del av den är att få del av sitt eget högre medvetande. Där finns allt du behöver veta för att leva efter ditt hjärtas röst. Profeterna som skrivit "Bibeln" fick möjlighet att ta del av informationen.

Var och en tolkar på sitt sätt, men allt grundar sig på ren fri kärlek. Inga krav eller motprestationer.

 

- Så du menar att ALLA har denna pergamentrulle inom sig och kan få del av den?

- Ja- om de så önskar.

- Stämmer det att man ska andas in och ut med hjärtat ungefär tre gånger så kan man känna känslan i kroppen.

- Ja - men det vet du redan eftersom du redan kan denna teknik. Detta har du lärt dig tidigare.

 

-Men......om nu vi gjorde detta igår....hur kan jag ha kännt detta tidigare?

 

- Vi gick tillbaka väldigt lång tid, långt innan du föddes, långt innan någon hade behov av att äga och kontrollera. Alla har fötts med gnistan av dokumentet flera gånger sedan dess, du med.

 

- Det är knepigt att tänka så, för Ni sade ju att det fanns ett hot och att det VAR stulet.

 

Ja- det är svårt att tänka som du gör nu, men ifall vi inte hade gått tillbaka i tiden hade dokumentet blivit förstört och då hade inte vi haft några gnistor av dokumentet i våra hjärtan. All tid är samtidigt.

 

- Det fattar jag inte, för om det var så på riktigt skulle jag kunna ändra på allting som är fel.

-- Nej det kan du inte, ingen styr över ödet och den plan som finns för var och en av oss.

 

- Tror du att fler kommer att kunna vakna nu och leva från hjärtat?

 

- Ja, det är avsikten med mitt arbete med dig. Avsikten med vårt arbete.

 

- hmmmmm hahaha ja - du får ha tålamod med mig, jag är lat som bara den. Måste erkänna att jag ÄLSKAR mitt fysiska liv så mycket, och är innerligt tacksam för att få uppleva det jag gör. Att arbeta med insidan är svårt när utsidan är rena paradiset. Men försöker skärpa mig när jag känner att det är dags.

- Det dröjde lite länge denna gång, vänta inte för länge nästa gång.

- Ska vi ut på fler äventyr?

 

Master Sing ler lite hemlighetsfullt och bugar sig innan han försvinner.

Fler svar fick jag inte, vet inte ifall jag blev klokare, får nog läsa flera gånger för att kanske förstå.

 

Dock vet jag nu hur Du kan komma i kontakt med, och få del av "Pegamentrullen" och den information och kunskap som finns i Ditt hjärta.

 

Hör av dig ifall du vill lära dig.

Namasté

Berit