Fullmåne

Fullmåne

Sommaren har varit fylld av allt möjligt som jag tycker är roligt att pyssla med, så de fjädrar som har kommit i min väg har hamnat i en låda. Jag borde lyssna till den andra sidan oftare, men denna gång jag sätter mig för att skriva så blir det inte så. Jag skriver utan att vara i något förändrat medvetande för att jag vill ha det så.

Framför mig ligger en kråkfjäder och en Ormvråksfjäder. Ska kolla vad Solöga skriver om deras budskap till oss:

Kråka: Min gåva till dig är att lära dig något nytt.

Ormvråk: Min gåva till dig är att följa ditt hjärtas väg.

20150801

 

Att sitta vid havet och se fullmånen stiga upp från horisonten i öster,och börja sin vandring över himlavalvet, är lika magiskt vackert varje gång.

Jag inser hur små vi är i förhållande till rymden, Jorden och havet. Det går inte att hitta något som är mätbart med som jag kan tänka ut att jämföra med. Ett sandkorn på en strand är för stort i förhållande till hur liten jag är i förhållande till rymden och allt som finns...... trots min litenhet känner jag mig helt sammankopplad med allt som finns.

Varför kan inte alla känna likadant? Vi hör ju ihop på något märkligt sätt. Vi bor på samma Jord, andas samma luft och dricker samma vatten, ändå är vi olika individer som inte ser samband med hur vi förhåller oss till varandra och Jorden vi lever på?

Märkligt!

Varför känner jag mig sammankopplad med allt..... inte alltid men t.ex när jag ser på fullmånen.

Vi ser ALLA samma måne, det kan inte bara vara jag som känner mig sammankopplad till alltet.

 

När jag sitter och ser ut över havet kommer jag in i ett mentalt tillstånd som gör att jag känner mig sammankopplad med allt som finns. Kan se inom mig hur energin flödar mellan allt. Det ser ut som ett energiträd. Antar att det är detta som Mayafolket kallade livets träd. Ser mig själv som en del av allt som finns, och tillsammans kan vi skapa vad vi önskar. Jag kan skapa allt jag önskar till mig själv, varför skulle vi inte kunna skapa allt vi önskar till oss?!

 

JAG KÄNNER ATT VI ÄR ALLA DELAR AV DEN KOLLEKTIVA SJÄLEN!

 

Jag vet inget annat sätt att beskriva det än så.

Vet inte HUR det fungerar, vet bara ATT det fungerar så för mig. Det borde fungera på samma sätt för oss alla.

Att meditera tillsammans med en bestämd avsikt vid ungefär samma tidpunkt ger en mätbar effekt. Forskning har bevisat detta, så varför har vi inte förändrat vår värld som vi lever i?

För att vi väntar på att tillräckligt många människor ska få insikt. Brytpunkten kallas det......den punkt när tillräckligt många har samma tankar om något, och som ger resten av mänskligheten samma sätt att se på världen. Jag vill se en värld som vi kan leva fritt i. En ren Jord, ren luft och vatten, mångfald i naturen på alla plan, jämlikhet oavsett ras, kön eller religion, välstånd på vars och ens villkor. Detta kan ske inom de närmaste 50 åren om vi bestämmer oss för det och arbetar för att nå detta mål.

 

Vill knappast skriva detta, men det finns VÄLDIGT mycket motstånd mot att skapa en värld som är fri från krig och har ekonomisk balans.

Vem styr över media, vem styr vår historia, vem och varför får vi veta vissa saker och inte annat. Sverige är nog ganska öppet...hoppas jag, men det finns väldigt många länder som inte har samma öppenhet som vi har. Dock tror jag inte ett ögonblick på att vi får all information som finns.

 

Jag vill inte att de som har makt och pengar skapat med girighet ska få skapa vår, våra barn och barnbarns framtid.

 

Har inget emot makt och pengar, bara det används till att göra gott med.

 

Jag tillhör dem som absolut tror på att vi kan skapa en ny värld genom att meditera tillsammans, därför fortsätter jag att mycket kärleksfullt känna mig som en del av alltet ibland när fullmånen lyser på mig. Du får gärna hålla mig sällskap när Du sitter och tittar på månen.

 

 

Namasté

Berit

 

Tack för att Du har läst