Tänk med hjärtat

Det är dags att börja tänka med hjärtat

Imorgon är det fullmåne, men när jag står och ser på när Månen klättrar upp över trädtopparna ikväll så ser den redan full ut......Energin finns redan och jag inser att det är dags att sätta mig och skriva lite.

 

20151026

 

Igår befann jag mig på platsen där bilden ovanför togs. Brösarps Norra Backar på Österlen. En magiskt vacker plats, magisk på många sätt.

 

Något inom mig vaknade, och när jag stod där och njöt av utsikten så fick jag ett enormt behov av att prata med gudarna och gudinnorna.

 

Moder Jords energi är stark på Österlen, men här var hon nära, nästan bredvid mig.

 

Så nära - så nu när jag skriver kan jag känna och se inom mig hur hon ser ut. ....

Nu visar hon sig som en uråldrig kutryggad gammal kvinna, med rynkor djupa som raviner och hud skrynklig som barken på en gammal Ek. Hennes hår är rufsigt långt och grått, fåglarna kan bygga bo där. Kläderna hon bär har naturens gråbrungröna toner.

 

Nästa gång jag ser henne har hon stjärnor som glittrar som diamanter i sitt kolsvarta hår, hennes hud är slät och vit som snö, liksom hennes kläder som gnistar av is och snökristaller.

 

Jag börjar förstå att hon visar mig hur hon förändras med våra årstider, för nu visar hon sig med famnen full av små söta djurbarn. Rådjurskid, kaninungar, rävvalpar i en enda hoppande röra i hennes stora varma famn. Korpar och småfåglar bygger bo i hennes rufsiga hår. Hon ser ut som världen snällaste Mormor till allt som föds och växer på våren, små porlande bäckar rinner i hennes gräsgröna kläder.

 

Hennes dräkt på sommaren är nästan omöjlig att beskriva. Hennes hår böljar som ett moget sädesfält för vinden, hennes kläder är skapade av skogar hav och vattenfall, generöst delar hon med sig av allt som finns till oss....och vi förstör och gör att allt börjar ruttna!

Herregud vilken hemsk bild hon visar mig nu!

Floder som är fulla av gift, fiskar som dör, djur lider och är sjuka och vi människor bryr oss inte alls om att ändra vårt sätt att leva.....

Fy katten vad jag mår dåligt av att se allt inom mig, och känna hur hon känner när hon ser och upplever allt som vi förstör utan att förstå konsekvenser av vårt handlande.

 

Hon försöker få mig att förstå att det inte kan hålla på så länge till, miljöförstöring och energiförbrukning. Ni måste förändra NU, annars finns det inget som är rent kvar på Jorden, varken till Er eller till djuren.

 

Jag är fortfarande förvirrad av svängningarna mellan alla vackra bilder hon visat av sig själv och hur ruttet, illaluktande och sjukt det hon visar mig nu är. Jag inser att det är en möjlig framtid hon visar mig, och jag vill inte längre vara med i den framtiden. Så jag frågar istället vad hon vill att vi ska göra för att vända denna framtid till något som är hållbart på alla sätt. För Människor, djur och Jorden...allt!

 

Ganska snart kommer Ni att behöva välja var Ni ska bygga era hem, haven stiger, människor måste flytta. Ni måste finna energikällor som producerar ren energi utan att förbruka Jordens resurser eller skapa luft/vattenföroreningar. Er industri måste rena sina utsläpp, annars dör vattnet och luften och så även Ni. Just nu finns biologiska vapen som kan förgifta hela Jordens befolkning, detta måste göras något åt. Hat sprider sig och Ni vågar inte leva ifrån era hjärtan.

 

Använd era hjärtan till att tänka med istället för med egot som finns i hjärnan. Hjärtfrekvensen är aktiverad och kommer att finnas som hjälp till alla som väljer att leva med hjärtat och kärlek som ledstjärna.

 

Era val kommer att bli MYCKET enkla när ni väljer att leva med kärlek som grund i allt ni gör i livet. Det finns ingen tvekan då, ni vet när det KÄNNS rätt eller fel. Hjärtat ljuger ALDRIG för er, ni har alla svar inom er redan. Det är dags för er att vakna ifall ni inte redan har gjort det.

 

Trots att hon borde se vilt galen och fruktansvärd ut när hon berättar för mig hur vi måste förändra hur vi beter oss mot Jorden och naturen....så ser hon enbart mild och lugn ut...som en mor som pratar med sitt barn....lite trött ser hon faktiskt ut, för hon har tjatat om detta länge nu. Varför kan vi inte fatta att det är hög tid att vända vårt sätt att förbruka alla resurser till att skapa resurser som är hållbara istället.

 

Hon säger att det finns hopp, och berättar att de barn som kommit till Jorden de senaste tio åren och de som föds nu och i framtiden redan har ett annat sätt att tänka. De kommer att leva med kärlek som grund i allt. De vill och kommer att förändra.

 

Det finns HOPP! Så underbart att veta. Tack!

 

Namasté

Berit

 

Tack för att Du har läst