Mynt och fjädrar

Mynt och fjädrar

 

 

Varför kalla en websida för mynt och fjädrar? Det kan man verkligen undra. Saken är den att när jag hittar en fjäder eller ett mynt när jag är ute och går, så VET jag att jag borde sätta mig vid datorn och skriva ner ett budskap eller något annat som är på gång. Numera låtsas jag att jag inte förstår eller ignorerar känslan, eftersom jag har massor annat som borde göras istället.

Har en hel låda med olika "påminnelser" i form av fjädrar från, Korp, Uggla, Fasan, Ormvråk, Duvhök, Steppörn, men inte så många mynt.

 

Idag 16/8 2014 hittade jag ett gammalt kopparmynt, det står" 2 ÖR SM 1763" på det. Det känns nästan som om någon från andra sidan står o bankar med en hammare i skallen på mig för att jag ska sätta mig vid datorn och lyssna, så NU gör jag det.

 

En av anledningarna till att jag drar mig för att skriva är att jag tycker att det finns så många andra som skriver budskap från andra sidan och om andlighet. Därför har jag svårt att förstå att någon annan skulle vara intresserad av det jag skriver. Dock finns känslan av att jag ska skriva, så därför skriver jag till mig själv för att minnas, men också till Dig som av någon anledning finner vägen till mina texter.

 

Idag borde jag städa huset och börja måla fönster, men nu sitter jag här och skriver istället, så det är lika bra att börja lyssna.

Tidigare när jag fann myntet fick jag en känsla av att det var ett budskap från en kvinna som jag kallar för Maria Magdalena. Hon känns som en otroligt varm kärlekskänsla i hjärtchakrat. Denna värme sprider sig ut i hela kroppen och jag blir alldeles piggig på armarna av en behagligt varm energi.

Så känner jag även nu, så jag antar att det är hon som vill förmedla ett budskap till oss alla.

Jag ber henne att börja.

 

" Kära barn av allt som är, Ni ska veta att tiden håller på att förändra sig och att energin från manligt och kvinnligt ej längre är uppdelad utan kommer alldeles snart att vara sammanblandad till en enhetlig kärleksfull energi av starka kvinnliga och manliga egenskaper.

 

Det är ej längre möjligt att enbart arbeta med en energi utan man måste på något sätt intregrera båda energier för att balans ska infinna sig.

 

Detta har Ni visst om länge, men nu är det dags att leva detta så att Er balans kan ge resten av mänskligheten den energi som de behöver så väl.

 

Detta är ett arbete även från vår sida för att skapa fred. Manlig och kvinnlig energi kan ej längre vara separerad för då kan fred ej skapas. Balans måste infinna sig, och det är denna starka kärleksenergi som kommer att ge kraft till de som behöver det mest för att ändra sitt sätt att tänka om sina medmänniskor på denna Jord.

 

Tänk på att det är de som startar krig som behöver få allra mest kärlek, de behöver bada i denna energi för att få en annan känsla och lära sig att lita på sin omvärld.

 

Tänk också på att det är Du som speglar din värld omkring Dig. Skapa en kärleksfull värld omkring dig så sprider sig detta längre än Du någonsin kan ana.

 

Vi är alla en del av varandra. Den kärleksenergi som vi försöker förmedla till Er kan Ni alla dela med Er av. Sänd ut energin till de som behöver den mest med Era tankar, i meditation, eller precis när Du själv känner att det behövs. Gör det på ditt eget sätt. Du finner känslan i Ditt hjärta, och kan dela med dig av hur mycket som helst utan att det någonsin tar slut. Du får alltid lika mycket eller ännu mer tillbaka."

 

Otränad som jag är så tappade jag koncentrationen nu. Den underbart sköna energin börjar avta och jag tackar för denna gång. Jag hoppas innerligt att Du också kan uppleva denna sköna energi.

 

Namasté

Berit